Izbornik
heeader image

Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl

  • 29. rujna 2018.
  • Sport, mladi i demografija
fullscreen Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (1).jpg
Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (1).jpg
fullscreen Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (2).jpg
Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (2).jpg
fullscreen Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (3).jpg
Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (3).jpg
fullscreen Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (4).jpg
Održan tradicionalni 12. Memorijal Željko Higl (4).jpg

U organizaciji Judo kluba Vinkovci u Sportskoj dvorani srednje škole Ivan Domac u Vinkovcima danas je s početkom u 10. sati održan je tradicionalni 12. po redu Memorijal "Željko Higl".

Ispred Vukovarsko-srijemske županije okupljene je pozdravio i otvorenju prisustvovao v.d. pročelnika UO za mlade, sport i demografiju Kruno Šarić.

Natjecanje je okupilo sve uzrasne kategorije pa je to bila odlična prilika da članovi različitih klubova okušaju svoju spremnost. Na natjecanju sudjeluju Ukrajina, Mađarska, Srbija, BiH i Hrvatska. U ukupnom poretku klubova bodovno će se pokazati najbolji a između njih 400 odabrati će se i najbolji natjecatelji. Za sve njih pripremljene su nagrade.

Inače, judo je borilačka vještina koja omogućuje i slabijim osobama da pobijede mnogo veće protivnike, pa tako djecu pozitivno izgrađuje. Judo je puno više i od puke borbe jer uz tjelesni napredak i napredak u moralnim i duhovnim kvalitetama, razvija kod djece i mladih kontrolu i samokontrolu. Zbog svih koji brinu o kvalitetnom i zdravom promicanju sporta u našoj županiji, uz organizatore današnjeg turnira, treba pohvaliti i trenere koji uz svoj trud i stalan rad mogu biti zadovoljni rezultatima koje su njihovi članovi postigli.

Ispis
Vrh