Izbornik
heeader image

Objavljen natječaj Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja za dodjelu novčane potpore za mjeru 9. „Razvoj seoskog, lovnog i ribolovnog turizma“

  • 22. svibnja 2009.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Predmet natječaja je prikupljanje ponuda temeljem Pravilnika o provedbi programa razvitka seoskog prostora (NN br. 71/05, 37/06, 109/06, 96/07) - za mjeru 9. „Razvoj seoskog, lovnog i ribolovnog turizma“, pod nazivom „Poboljšanje turističke ponude na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima“ koje će biti sufinancirane sredstvima Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u 2009. godini.

Cilj natječaja je poboljšanje turističke ponude na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima čime će se podići ukupna turistička ponuda u ruralnim područjima. Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima to znači proširenje postojeće ponude i stvaranje dodatnog prihoda.

Sudionici natječaja jesu obiteljska poljoprivredna gospodarstva i registrirani obrti upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Rok za podnošenje zahtjeva na natječaj je zaključno s datumom 12. lipnja 2009. godine.

Kompletni tekst natječaja, detaljne upute za popunjavanje obrazaca i natječajne obrazce  možete pročitati i preuzeti ovdje.

Ispis