Izbornik
heeader image

Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru

  • 31. svibnja 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru (1).jpg
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru (1).jpg
fullscreen Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru (2).jpg
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru (2).jpg

U organizaciji Društva multiple skleroze (DMS) Vukovarsko-srijemske županije u Vukovaru je obilježen Svjetski dan multiple skleroze.

Okupilo se oko 150 osoba oboljelih od multiple skleroze iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, te mnogobrojni gosti, a predavanje za goste održale su specijalist neurologije dr. Tea Mirošević-Zubonja i magistra psihologije Jovana Bačić – Beljić.

Sve prisutne pozdravio je predsjednik DMS VSŽ Zoran Oljača, te istaknuo da je cilj  obilježavanja ukazati na probleme s kojima se susreću oboljeli od ove bolesti,  stvoriti osjećaj pripadnosti društvu u kojem živimo, razmijeniti iskustva, upoznati članove i oboljele iz raznih krajeva te razmijeniti informacije u cilju jačanja suradnje i boljeg položaja u društvu.

Na obilježavanju svjetskog dana multiple skleroze u Vukovaru ispred Vukovarsko-srijemske županije bio je nazočan pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo David Vlajčić i viša stručna suradnica za socijalnu skrb u Upravom odjelu za socijalnu skrb Andrijana Jukić .

Ispis
Vrh