Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obavijest o objavi Natječaja za provedbu podmjere 8.6. , operacije 8.6.1. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima«

  • 27. lipnja 2016.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije obavještava potencijalne korisnike u koje spadaju šumoposjednici, udruge šumoposjednika /šumovlasnika te obrti, mikro, mala i srednja poduzeća da će Natječaj za podmjeru 8.6., operacije 8.6.1. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima« trajati od 15. srpnja 2016. do 15. studenoga 2016.

Upravni odjel za poljoprivredu šumarstvo i ruralni razvoj je izradio kratak Vodić kroz spomenutu mjeru s dodatnim informacijama i pripadajućim dokumentima (Pravilnik, priloge i Natječaj) koje možete pronaći na slijedećem linku: http://www.vusz.hr/info/upravni-odjel-za-poljoprivredu-sumarstvo-i-ruralni-razvoj-1 u dokumentima Ruralni razvoj.

U slučaju nejasnoća ili dodatnih očitovanja na raspolaganju vam je Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh