Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u Vukovarsko-srijemskoj županiji

  • 10. prosinca 2018.
  • Turizam i kultura
fullscreen Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (1).jpg Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (1).jpg
Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (1).jpg
fullscreen Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (2).jpg Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (2).jpg
Novi pružatelji bike&bed usluge smještaja u VSŽ (2).jpg

Nastavno na program razvoja cikloturizma na kontinentu, Vukovarsko-srijemska županija je, uz već postojećih pet, bogatija za 13 novih pružatelja bike&bed usluge smještaja.

Ploče sa oznakom bike&bed smještaja dodijeljene su smještajnim objektima koji su ispunili zadane kriterije proizašle iz Operativnog plana razvoja cikloturizma Vukovarsko-srijemske županije sa standardima.

Također su im podijeljene i biciklističke karte Vukovarsko-srijemske županije sa ažuriranim informacijama o novim pružateljima ove vrste smještajne usluge.

Biciklističke karte i ploče s bike&bed oznakom uručila im je pročelnica odjela za turizam i kulturu, Marija Budimir te tom prigodom najavila nove aktivnosti na razvoju cikloturizma naše županije, sufinancirane od strane Ministarstva turizma.

Ispis
Vrh