Izbornik
heeader image

Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  • 16. ožujka 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj

Danas je u hotelu Tirena Valamar na Babin kuku u Dubrovniku pod medijskim pokroviteljstvom Dubrovačkog vjesnika počeo  14. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Sajam će trajati do nedjelje 19.ožujka, a njegov cilj je podizanje razine ekološke svijesti, poticanje, razvoj te promocija zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva kroz kvalitetu, plasman i marketing.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj  na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Naravno u okviru Sajma i ove godine održavaju se promocije domaćih kvalitetnih proizvoda, edukativni okrugli stolovi, te kulturno-zabavni  i gastronomski prateći sadržaji.

U organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu na sajmu sudjeluju proizvođači tradicijskih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije: Mesnica AS, OPG Damjanović, OPG Ferbežar, OPG Liščević, OPG Karinčić, Citrus d.o.o.,Udruga „Snaše zlatne niti“ i Vigus d.o.o.

Ispis