Izbornik
heeader image

Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav

  • 29. siječnja 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (1).jpg
Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (1).jpg
fullscreen Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (2).jpg
Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (2).jpg
fullscreen Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (3).jpg
Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav (3).jpg

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU održan je Informativni dan Transnacionalnog programa Dunav. Info dan je organiziran povodom otvaranja Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru ovog Programa koji je otvoren od 20.01. do 08.03.2019. godine. Pozdravni govor je održala pomoćnica ministrice Stella Arneri.

Prisutnima je predstavljen Transnacionalni program Dunav od strane zajedničkog tajništva iz Budimpešte. Prezentaciju o prva dva poziva i rezultatima hrvatskih projektnih partnera u ovom programu je ispred Ministarstva predstavio Ivan Lajtman. Djelatnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Hrvatskog geološkog instituta su predstavili primjere uspješno prijavljenih projekata odnosno projekata koji su trenutno u provedbi.

O samom Trećem pozivu i uvjetima, kao i o prihvatljivosti troškova hrvatski partnera prezentaciju je ispred Ministarstva održala Anđela Tadić. Vukovarsko-srijemska županija planira, zbog dobrog iskustva na prvom pozivu, prijaviti projekt u okviru ovog trećeg poziva.

Na Informativnom danu je ispred Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj sudjelovao voditelj projekata LENA Ivan Domac.

Ispis