Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Hvalevrijedna donacija četvorice prijatelja: zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike

  • 16. travnja 2020.
  • Ostalo
fullscreen Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (1).jpg Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (1).jpg
Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (1).jpg
fullscreen Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (2).jpg Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (2).jpg
Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (2).jpg
fullscreen Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (3).jpg Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (3).jpg
Zaštitni viziri donirani za zdravstvene djelatnike (3).jpg

Danas je u prostorijama Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije zaprimljena hvale vrijedna donacija četvorice prijatelja Domagoja Bubala, Stipe Mateja Babića, Tomislava Levakovića i Josipa Raca, koji su svojim privatnim sredstvima i nesebičnim radom donirali 450 komada zaštitnih vizira Stožeru civilne zaštite VSŽ.

Od ukupnog broja doniranih vizira, 200 komada je donacija udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca, koju je udruga preko gospodina Karla Siladija, u dogovoru s Domagojem Bubalom donirala za našu županiju.

Donacija je namijena za potrebe zdravstvenih djelatnika, koji će se u najkraćem mogućem roku, proporcionalno i sukladno potrebama u svakoj pojedinoj zdravstvenoj djelatnosti, podijeliti na sedam županijskih zdravstvenih ustanova i tri županijske ustanove iz područja socijalne skrbi, također za potrebe zdravstvenih djelatnika.

Od početka epidemije COVID-19 virusa, donirali su već brojnim zdravstvenim ustanovama.

Prema povratnim informacijama od strane medicinske struke, zaštitni viziri su izrađeni od kvalitetnih materijala koji im omogućuju dezinfekciju te ponovno korištenje, što je svakako vrlo bitno i korisno.

Donatori su se Stožeru civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, a time i svim zdravstvenim radnicima, stavili na raspolaganje te ukoliko bude potrebe i dalje će nastaviti pomagati.

Ispis
Vrh