Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Good Food Festival

  • 22. listopada 2017.
  • Turizam i kultura, Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Good Food Festival (1).jpg Good Food Festival (1).jpg
Good Food Festival (1).jpg
Foto:Feniks-magazine.de
fullscreen Good Food Festival (2).jpg Good Food Festival (2).jpg
Good Food Festival (2).jpg
Foto:Feniks-magazine.de
fullscreen Good Food Festival (3).jpg Good Food Festival (3).jpg
Good Food Festival (3).jpg
Foto:Feniks-magazine.de
fullscreen Good Food Festival (4).jpg Good Food Festival (4).jpg
Good Food Festival (4).jpg
Foto:Feniks-magazine.de
fullscreen Good Food Festival (5).jpg Good Food Festival (5).jpg
Good Food Festival (5).jpg
Foto:Feniks-magazine.de

Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu u suradnji s TZ Vukovarsko srijemske županije sudjelovao je na 4. Good Food Festivalu koji se održao  od 19.-22. listopada 2017. u Dubrovniku.

U sklopu Festivala 19. listopada u restoranu „Mimoza“ predstavljena je Slavonsko-srijemska kuhinja, jedna od najraskošnijih i najbogatijih kuhinja. Hranu je za tu prigodu pripremala kuharica Ljubica Božić iz hotela Dunav iz Iloka. Hrana je pripremljena od autohtonih namirnica i recepata koji se prenose s koljena na koljeno. Večera je imala niz sljedova od predjela do deserta i gosti su  mogli uživati u bogatoj i impresivnoj trpezi domaće autohtone jednostavne narodne hrane.

Prije večere direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak održala je prezentaciju o Slavoniji i  tradicionalnoj kuhinji. Tijekom večeri goste je zabavljao TS Zagorska mornarica. Bogat četverodnevni program Good Food Festivala imao je raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina, a tijekom cijelog tjedna na Pilama se održavao Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda.

Na Festivalu je nazočila  direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak i Ljubica Klobučić Grgas iz Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu.

Ispis
Vrh