Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Drugi sajam poslova u Vukovaru

  • 17. ožujka 2009.
  • Ostalo

Vukovar - U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Vukovar, a pod pokroviteljstvom Vukovarsko srijemske županije, Grada Vukovara i Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara, U Ružičkinoj kući u Vukovaru župan Božo Galić otvorio je Drugi sajam poslova. 

Na sajmu je sudjelovalo 46 tvrtki koje traže radnike, a odaziv nezaposlenih osoba bio je velik.

Sajam poslova je jednodnevni događaj, koji prvenstveno ima za cilj povezati tvrtke/obrte s najkvalitetnijom radnom snagom u Vukovarsko srijemskoj županiji.

Namjera je, tvrtkama/obrtima, novim proaktivnim pristupom, pružiti pomoć i potporu u stvaranju kvalitetnih timova zaposlenika, koji će svojim znanjima i vještinama doprinijeti povećanju produktivnosti i konkurentnosti, te potaknuti na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Tako su poslodavci dali osnovne informacije o poduzeću te njihova očekivanja od radnika. A posloprimci su se trudili, u kontaktu s većim brojem poslodavaca na jednom mjestu, predstaviti u najboljem svjetlu. 

Uz poslodavce i radnike, na sajmu su sudjelovale i obrazovne ustanove. 

Novost u odnosu na prošlogodišnji sajam je taj što su se predstavili i poslodavci s Jadranske obale, zainteresirani za radnu snagu u turističkoj sezoni.

Ispis
Vrh