Izbornik
heeader image

Druga savjetodavna županijska radionica „Podrška u primjeni mehanizama praćenja i evaluacije mjera Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2007. do 2015.“

  • 05. listopada 2011.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Predstavnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb sudjelovala je danas  na Drugoj savjetodavnoj županijskoj radionici pod nazivom „Podrška u primjeni mehanizama praćenja i evaluacije mjera Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2007. do 2015. godine“ u Osijeku.

Radionica je održana u organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i UNDP-a, na  kojoj je predstavljena Implementacija politike jednakih mogućnosti za osobe s invaliditetom na razini regionalne i lokalne samouprave, Smjernice za izradu srednjoročnih operativnih planova na razini regionalne i lokalne samouprave (2012. do 2015.), te uloga lokalnih povjerenstava u pripremi, praćenju, provedbi i vrednovanju rezultata provedbe politike jednakih mogućnosti za osobe s invaliditetom.

Na okruglom stolu su sudjelovali predstavnici županija i gradova,  Ureda državne uprave s područja Slavonske regije.

Ispis
Vrh