Izbornik
heeader image

Danski veleposlanik Thorning u posjeti Vukovarsko-srijemskoj županiji

  • 22. veljače 2019.
  • Ured župana
fullscreen Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (1).JPG
Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (1).JPG
fullscreen Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (2).JPG
Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (2).JPG
fullscreen Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (3).JPG
Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (3).JPG
fullscreen Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (4).JPG
Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (4).JPG
fullscreen Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (5).JPG
Danski veleposlanik Thorning u posjeti VSŽ (5).JPG

Župan Božo Galić primio je danas u svom uredu u Vukovaru Veleposlanika Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj Njegovu Ekselenciju Christiana Thorninga i voditelja Trgovinskog odjela u Veleposlanstvu Žarka Mašanovića.

Jedan od razloga posjete je i događaj pod nazivom „Smart Water Croatia 2019 – Danish Croatian Water Days“  koji organizira Veleposlanstvo Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj zajedno s Danskom vodno-tehnološkom grupacijom i Hrvatskim vodama , a koji će se održavati od 7. do 9. svibnja 2019. godine na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Na području Vukovarsko-srijemske županije događaj će se održati u srijeda, 8. svibnja 2019. godine u Vukovar. 

Župan je veleposlanika upoznao sa svim infrastrukturnim projektima i investicijama na području Vukovarsko-srijemske županije, kao i s brojnim potencijalima koji su na raspolaganju. Tako je, između ostalog, bilo govora o razvoju kontinentalnog turizma, obnovljivim izvorima energije i dr.

Riječi je bilo i o mogućnosti suradnje poduzetnika iz Danske s poduzetnicima Vukovarsko-srijemske župaije te o mogućnostima pokretanja investicija danskih tvrtki na području Županije kao i sudjelovanju i realizaciji projekata. 

Ispis
Vrh