Izbornik
heeader image

Dani regionalnog razvoja i EU fondova

  • 06. listopada 2018.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (1).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (1).jpg
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (2).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (2).jpg
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (3).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (3).jpg
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (4).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (4).jpg
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (5).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (5).jpg
fullscreen Dani regionalnog razvoja i EU fondova (6).jpg
Dani regionalnog razvoja i EU fondova (6).jpg

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, u Šibeniku se i ove godine održava konferencija ”Dani regionalnog razvoj i EU fondova” u razdoblju od 04. – 06. listopada 2018. godine. Tijekom trodnevnog događanja sudionicima konferencije predstavit će se brojne teme, iskustva drugih zemalja članica Europske unije, primjeri dobre prakse i drugi sadržaji iz područja regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Sve prisutne na konferenciji pozdravio je i zaželio dobrodošlicu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika, zatim Goran Pauk župan Šibensko-kninski, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac i Andrej Plenković, Predsjednik Vlade RH, te su uvodnim govorima službeno i otvorili  ovogodišnju Konferenciju. 

U okviru konferencije, ministrica Žalac, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica znanosti obrazovanja Blaženka Divjak,ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić te visoki strani dužnosnici raspravljat će o planovima za sljedeće financijsko razdoblje nakon 2020. godine te o nepravilnostima u provedbi projekata financiranih iz EU fondova i mogućnostima za brži razvoj putem EU fondova.

Na konferenciji ispred Vukovarsko-srijemske županije sudjeluju zamjenik župana Josip Dabro, te Magdalena Parat i Ivan Domac ispred UO za gospodarstvo i regionalni razvoj.

Ispis
Vrh