Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru

  • 03. siječnja 2020.
  • Ostalo
fullscreen Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (1).jpg Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (1).jpg
Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (1).jpg
fullscreen Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (2).jpg Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (2).jpg
Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (2).jpg
fullscreen Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (3).jpg Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (3).jpg
Blagoslovljeni uredi u Palači Srijem u Vukovaru (3).jpg

U Palači Srijem u Vukovaru djelatnici upravnih odjela i župan Božo Galić nazočili su blagoslovu ureda Vukovarsko-srijemske županije, a blagoslovio je dekan Vukovarskog dekanata, gvardijan Franjevačkog samostana i župnik župe sv. Filipa i Jakova u Vukovaru fra Ivica Jagodić.

Tom prigodom fra Ivica je, uz prigodne riječi molitve svima poželio uspješnu novu, 2020. godinu, poželjevši svima dobro zdravlje i puno uspjeha u poslu koji obavljaju.

Županu Galiću i njegovim zamjenicima uputio je želje za uspješno vođenje županije, primanju brojnih izaslanstava koji posjeću našu županiju i ovaj dio Hrvatske uz brojne projekte koji se provode te istaknuo uvjerenje kako će se dobra suradnja Županije i crkve nastaviti i u ovoj godini.

Uz fra Ivicu, lijepu misao za blagoslov ureda pročitao je fra Matija, a potom je fra Josip započeo a svi zajedno otpjevali božićnu pjesmu "Narodi nam se kralj nebeski"!

Župan Galić je istaknuo: "Ovaj blagoslov u Palači Srijem naša je tradicija koja nam je izuzetno važna i to činimo otkako smo se vratili u ovu zgradu nakon mirne reintegracije" te se zahvalio svećenicima na blagoslovu i dobrim željama.

Ispis
Vrh