Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Adriatic Gastro Show, festival gastronomije i turizma

  • 18. veljače 2017.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Adriatic Gastro Show (1).jpg Adriatic Gastro Show (1).jpg
Adriatic Gastro Show (1).jpg
fullscreen Adriatic Gastro Show (2).jpg Adriatic Gastro Show (2).jpg
Adriatic Gastro Show (2).jpg
fullscreen Adriatic Gastro Show (3).jpg Adriatic Gastro Show (3).jpg
Adriatic Gastro Show (3).jpg
fullscreen Adriatic Gastro Show (4).jpg Adriatic Gastro Show (4).jpg
Adriatic Gastro Show (4).jpg

Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko – srijemske županije u suradnji s Požeško-slavonskom županijom zajednički se predstavio na trećem po redu  „Adriatic Gastro show“, u Splitu od 15. do 18. veljače 2017.

Na 12.000 m2 atraktivnog izložbenog prostora predstavljen je cjelokupan turističko-ugostiteljski spektar proizvoda i usluga: hrana i piće, hotelska i ugostiteljska oprema, tekstil, namještaj, rasvjeta, dekoracije, oprema za kampiranje, oprema za uređenje i opremanje okoliša i dr.

Cilj manifestacije je pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici  te da učvrste dosadašnje i sklope nove poslovne i prijateljske kontakte.

Svaka županija predstavila se sa osam proizvođača tradicijskih proizvoda od kulena, čvaraka, vina, likera, pekmeza pa do suhih šljiva, sira i šlinge.

Adriatic Gastro show obilježio je bogat program od svakodnevnih gastronomskih prezentacija hotela i restorana, demonstracija specijalizirane opreme za turizam i ugostiteljstvo pa do stručnih skupova. Na festivalu su  posjetitelji imali na raspolaganju vidjeti više od 600 izlagača.

Na sajmu je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj nazočila Ljubica Klobučić Grgas.

Ispis
Vrh