Izbornik
heeader image

„7. VUFIS – Vukovarski festival igre i smijeha“ i Festival volontiranja

  • 05. prosinca 2018.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen 7. VUFIS  (1).jpg
7. VUFIS (1).jpg
fullscreen 7. VUFIS  (2).jpg
7. VUFIS (2).jpg
fullscreen 7. VUFIS  (1).jpg
7. VUFIS (1).jpg
fullscreen 7. VUFIS  (2).jpg
7. VUFIS (2).jpg

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Dana volontera, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica „ Vukovar u suradnji sa Hrvatskim domom Vukovar i pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije  organizirala je svečano otvorenje „7. VUFIS-a – Festivala igre i smijeha“ i „Festivala volontiranja“.

Pozdravni govor je održala predsjednica Udruge, Ivana Azenić Dubravčić i na taj način otvorila svečanost istaknuvši pri tom da se ovakvim susretima želi doprinijeti zajednici promovirajući volonterski rad, poticati socijalizaciju i integraciju korisnika u susjedstvo i lokalnu zajednicu te poboljšati suradnju i razmjenu iskustava sa srodnim udrugama i ustanovama na razini naše županije.

Svečanost su svojim nastupom obogatili razni glazbeno-scenski nastupi udruga i ustanova koje skrbe o osobama s intelektualnim oštećenjem i djeci s intelektualnim teškoćama na području Vukovarsko-srijemske županije.

Uz mnogobrojne goste i uzvanike svečanosti je nazočio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr.sc. Darko Dimić koji je, u ime župana i u svoje ime, pozdravio sve nazočne na svečanosti.

Nakon svečanog otvorenja, uručene su i zahvalnice sudionicima VUFIS-a, te je za sve sudionike i goste organiziran prigodni domjenak.

Ispis