Izbornik
heeader image

7. sastanak projektnog tima u sklopu projekta „ViCTour“

  • 13. veljače 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen 7. sastanak projektnog tima u sklopu projekta „ViCTour“
7. sastanak projektnog tima u sklopu projekta „ViCTour“

U Vukovaru je danas u prostorijama male županijske vijećnice održan 7. po redu partnerski sastanak projekta ViCTour „Virtualni i kulturni turizam- ViCTour“, koji se provodi od lipnja 2017. godine, sufinanciranog iz Programa Interreg IPA CBC Hrvatska-Srbija 2014-2020.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije sve partnere je srdačno pozdravila voditeljica projekta Magdalena Parat te im zaželjela dobrodošlicu.

Nakon uvodnih pozdrava, voditeljica projekta je sve partnere kratko izvijestila o provedenim i planiranim projektnim aktivnostima, a sve s ciljem da se osigura pravovremena provedba projektnih aktivnosti i pravilna potrošnja proračunskih sredstava. Nadalje, iznijela je kratki osvrt o odrađenim aktivnosti Vukovarsko-srijemske županije koja će do ožujka 2019. godine predstaviti aplikaciju Proširene stvarnosti u 4 grada na području županije. Također, završena je i službena edukacija 16 turističkih vodiča, koja će svoja uvjerenja svečano primiti krajem veljače. Izradio se i prvi dio promo film u tehnici time-lapse Vukovarsko-srijemske županije s ciljem privlačenja turista u istočnije dijelove RH.

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije je u sklopu ovog razdoblja završila i promovirala tri free-format holograma koji su postavljeni u  Iloku, Vinkovcima i Vukovaru. Osim holograma u sklopu ovog projekta TZ Vukovarsko-srijemska županije izradila je novi vizualni identitet Turističke zajednice, koji uključuje 5 novih logotipova te jedan krovni za cijelu županiju, kao i novi slogan koji glasi ''Protkani zlatom''

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na sastanku su osim voditeljice prisustvovali članovi projektnog tima Vukovarsko-srijemske županije, pročelnica UO za turizam i kulturu Marija Budimir, te ispred Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije direktorica Rujana Bušić-Srpak.

Ispis